Передплата 2024 «Добра кухня»

ЗСУ завдають росіянам втрат на Херсонщині, — Генштаб

  • 05.10.2022, 19:10
  • 610

Противник не припиняє спроб наступу на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Підрозділи ЗСУ відбили атаки окупантів у районах Виїмки, Бахмутського, Бахмута, Майорська та Новомихайлівки

На Херсонському напрямку ворожі підрозділи зазнали втрат та намагаються евакуюватися до найближчих переправ через Дніпро. Зокрема, у Веселому росіяни перемістили до 150 поранених та близько 50 одиниць пошкодженої техніки.

На тимчасово окупованій території Луганщини, через велику кількість поранених та перевантаження місцевих лікарень, окупанти використовують школу як військовий шпиталь. За попередньою інформацією, там перебуває до 200 поранених військовослужбовців.

рф продовжує вербувати в’язнів з метою поповнення втрат особового складу. Понад 650 в’язнів з виправних колоній суворого режиму Ставропольського краю погодилися піти на війну.

Авіація ЗСУ уразила дев’ять районів зосередження озброєння та військової техніки, а також два ЗРК ворога. Крім того, наші сили ППО збили сім ворожих БпЛА.

Ракетні війська й артилерія уразили два пункти управління, 12 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, а також 10 інших важливих об'єктів загарбників.

Схожі новини