Передплата 2024 «Добрий господар»

Кошти на найкращу у світі аптечку для українських військових!

Триває патріотична акція бориславця Тараса Голови у Києві

Нагадуємо читачам: наш краянин поставив собі за мету зібрати 630 тис. грн для придбання 250 аптечок IFAK від Everlit для українських військових.

Чому саме IFAK від Everlit?

Цей перевірений у бойових умовах медичний комплект, який входить у перелік екіпірування армії США та коштує 2 тис. 250 грн, врятував не одне людське життя на полі бою. На сьогодні названа аптечка первинної медичної допомоги вважається найкращою у світі.

Щоб зібрати необхідні кошти, Тарас звернувся як до українців, так і до інших людей, всіх, хто не терпить тиранії, готовий у доступний для себе спосіб допомагати ЗСУ у боротьбі проти небаченої за масштабом агресії путінської росії проти України. Для цього, починаючи з 25 вересня, відчайдушний бориславець щодня пробігає півмарафонну дистанцію — 21 кілометр та 100 метрів, щоб упродовж наступних 25 днів, пробігши 525 кілометрів, зібрати анонсовані 630 тис. грн. Бігає Тарас у різних районах Києва. Інколи на старт виходить із самого ранку там, де проживає, — у Виноградарі. Наступного дня може зробити це у Пущі Водиці, на Трухановому острові чи у Вишгороді. Все залежить від його праці. Якщо умови дозволяють — на бігову дистанцію виходить із самого ранку. Лише одного правила намагається дотримуватись — завершити напівмарафон до 15 год. У звичні дні бігову дистанцію долає сам. На вихідні до патріотичної акції долучаються друзі та знайомі. У таких випадках, як визнав у розмові з репортером «ВЗ» ініціатор акції, участь у напівмарафоні беруть від 15 до 20 осіб.

На момент, коли відбулась наша розмова з Тарасом, він упритул наблизився до подолання половини 525 — кілометрової дистанції. Настрій у хлопця бойовий. Упродовж цього часу назбирав 68 тис. 913 грн та 182 долари. Як бачимо, від фінансового графіка, який сам собі встановив, відстає. Тарас дякує всім небайдужим, хто відгукнувся на його ініціативу та просить співвітчизників не залишатися в стороні, допомагати фінансово ЗСУ. Цим врятуємо не одне життя!

Долучитися до збору коштів можна, закинувши донат на Банку, за номером картки Монобанку 5375 4112 0125 6653 або PayPal [email protected] +380 939 005 567.

Схожі новини