Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Студенти львівського вишу провели масштабний благодійний захід

  • 22.09.2022, 10:15
  • 1 001

Студенти факультету журналістики Львівського університету імені Івана Франка організували великий благодійний літературно-акустичний вечір у Науковій бібліотеці Університету

Фото: Володимир Неживело
Фото: Володимир Неживело

21 вересня в Науковій бібліотеці Франкового вишу відбувся творчий вечір, який ініціювала Студентська рада факультету журналістики.

Захід мав назву «Літературний вечір (умовно)». Як пояснили організатори, умовним його назвали через те, що провели до Дня миру, який так само є умовним під час війни в Україні.

Студенти та викладачі поділилися власною творчістю на воєнну тематику: читали власні прозові, віршові твори, співали пісні.

Окрім того, що учасники завдяки мистецтву та культурі вкотре наголосили на важливості говорити про війну, кожен охочий міг долучитись до благодійного збору коштів на Збройні сили України.

У цей же ж день, 21 вересня, студенти запустили акцію «Відправ ластівку на фронт» — молодь самостійно створила патріотичні листівки, які можна придбати за будь-яку суму. Крім цього, листівку можна підписати, а вже 12 жовтня всі підписані «ластівки» поїдуть на фронт, аби підтримати бойовий дух наших захисників.

Благодійні "ластівки". Фото: Володимир Неживело
Благодійні "ластівки". Фото: Володимир Неживело

Також, викладачі та студенти поділилися своїми фотографіями на воєнну тематику, виставка яких триватиме в Науковій бібліотеці по 12 жовтня.

Фотовиставка в Науковій бібліотеці ЛНУ. Фото: Анастасія Волошиновська
Фотовиставка в Науковій бібліотеці ЛНУ. Фото: Анастасія Волошиновська

Схожі новини