Передплата 2024 ВЗ

Місто «Нафтусі» — це Україна у мініатюрі!

Про що свідчить робота трускавецьких санаторно-курортних закладів?

Станом на сьогодні у Трускавці працюють майже всі санаторно-курортні заклади. Люди є не тільки у, скажімо, елітному «Ріксосі», «Шахтарі», «Карпатах» та «Кришталевому Палаці», а й у багатьох інших готельно-відпочинкових комплексах та віллах, крім давно вже закритих «Рубіні» та «Янтарі».

Нехай оздоровниці заповнені не повністю, нехай у деяких колективах на завершенні літа вже встигли попередити персонал про ймовірні осінні «канікули», які можуть розпочатись у будь-який день… Головне — що курорт функціонує, живе. Попри нові випробування, які вже «вимальовуються» та обов’язково дадуться взнаки під час опалювального сезону, на бальнеологічному курорті вірять, що найгірше позаду.

Піврічний бюджет виконано на 111, 5%

Про це йшлося на недавній сесії міськради. Поінформувавши депутатів про результати виконання піврічного бюджету, начальник фінансового управління міської ради Микола Федоричак потішив гарними цифрами. До «каси» ОТГ від січня ц.р. до 1 липня надійшло 184 млн 844 тис. різного роду платежів. Це означає, що піврічне бюджетне завдання виконано на 111, 5%. Перевиконано надходження зі сплати туристичного збору, плати за землю та справляння єдиного податку. Натомість недовиконано план зі сплати акцизного податку: на території ОТГ упродовж двох місяців, як і скрізь в Україні, діяла заборона на продаж алкогольних напоїв. Зменшились надходження бюджетних установ.

Чим сьогоднішні бюджетні надходження Трускавця для інших цікаві? Річ у тому, що місто-курорт, де відпочивають українці з усіх регіонів нашої держави, це така собі Україна в мініатюрі. Хочете першим довідатись, як, наприклад, проголосують українці до Верховної Ради, ознайомтеся з підсумками голосування, які за участі відпочивальників відбулися у санаторно-курортних закладах міста «Нафтусі». Отримані тут результати, коли йдеться про симпатиків політсил — учасників виборів, завжди збігаються із наслідками волевиявлення у цілій Україні. Не раз доведено, перевірено часом. Так само і з міською господаркою, «економікою» курорту, яка напряму залежить від чисельності відпочивальників, рівня завантаженості санаторно-курортних закладів. Бажаєте мати реальну картинку сьогоднішнього стану економіки регіонів, де бойові дії не ведуться, ознайомтеся з показниками господарки міста «Нафтусі».

Схожі новини