Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові вшанували Героїв Небесної Сотні (ФОТО)

  • 23.08.2022, 13:15
  • 742

У вівторок, 23 серпня, на Меморіалі Героїв Небесної Сотні вшанували українських захисників

Фото Львівської облради
Фото Львівської облради

Захід відвідали представники влади, громадськості, волонтери, родичі Героїв, священнослужителі, депутати Львівської обласної, міської, районних рад вшанували пам’ять Героїв.

«Герої пробудили у нас віру, дали нам шанс жити у демократичній державі. Своїми вчинками вони вселили в наші серця ще більшу любов до України, зміцнили й об'єднали нас. Завдяки українським Героям увесь світ знає про наш народ, захоплюється і вірить в нас. Сьогодні з нами правда і справедливість. То ж бажаю надалі незламної віри й перемоги. Перемога обов’язково буде за нами, а наш синьо-жовтий стяг майорітиме на головних площах країни», — наголосила голова Львівської облради Ірина Гримак.

Вона подякувала родинам Героїв Небесної Сотні за їхню жертву, а також усім новітнім борцям за Україну, кожному, хто щодня робить усе можливе, щоб забезпечити фронт і тил.

«Наш дух — найголовніша зброя. Бережімо його стійким і сильним, — звернувся до присутніх дисидент, правозахисник Мирослав Маринович. — Я схиляю голову перед родинами, які втратили своїх близьких, перед вашим болем. Але хочу запевнити, що ця жертва недаремна. Вона дозволяє розправитися з величезним злом. Ми всі разом стоїмо у цій боротьбі».

Також присутні запалили біля Меморіалу Героїв Небесної Сотні символічні лампадки пам’яті.

Схожі новини