Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Будівельний фронт: КН РІЕЛ ввела в експлуатацію чергову новобудову

  • 23.08.2022, 11:28
  • 1 080

Ще майже шість тисяч квадратних метрів житла введено в експлуатацію у Львові Корпорацією Нерухомості РІЕЛ. Це квартири в шостому будинку першої черги ЖК «Компаньйон». Це вже четверта новобудова, яку девелопер зумів завершити і здати від 24 лютого

«Наразі ми максимально зосереджені на добудові всіх наших об'єктів. Адже, ворог щодня нищить десятки житлових будинків по країні, тому наша місія збудувати максимальну кількість якісного, комфортного і доступного житла. „Компаньйон“ — один із таких комплексів, де усе це враховано» , — розповідає Генеральний директор КН «РІЕЛ» Ростислав Мельник.

Буквально за кілька тижнів після повномасштабного вторгнення девелопер зумів відновити роботи на майданчиках у Львові, а потім і у столиці.

«Ми стовідсотково добудуємо наші ЖК, щоби усі клієнти, які вкладали кошти в новобудови отримали свої помешкання. Більше того, сьогодні ми віднайшли можливість і пропонуємо особливі умови на житло для військовослужбовців, медиків, переселенців та їх сімей. Намагаємося бути корисними і допомагати там, де ми можемо», — коментує Ростислав Мельник.

Загалом житловий комплекс «Компаньйон» — це шість будинків, які мають каскадну поверховість і спокійні відтінки оздоблення з контрастними елементами на фасаді. На території ЖК передбачені майданчики для занять спортом і дитячих ігор, а також зони відпочинку.

Навколо ЖК добре розвинута інфраструктура: всього 7 хвилин їзди до ресторанів, кав’ярень, торговельних центрів та кінотеатрів. Продуктові магазини, ринок та мережеві супермаркети теж розташовані неподалік. До центру міста 15 хвилин автівкою. Дитячі садки, дошкільні та шкільні заклади, розвиваючі центри, дитяча поліклініка, медичні установи, тренажерні зали та фітнес-центри знаходяться поруч.

В продажу залишилось ще декілька квартир, встигніть обрати свою новеньку оселю від надійного девелопера в ЖК, що майже готовий.

Схожі новини