Передплата 2024 «Добрий господар»

Матір Лізи з Вінниці вперше поділилася своїм болем через втрату дитини

  • 08.08.2022, 12:26
  • 876

Ірина Дмитрієва, мама чотирирічної дівчинки Лізи що загинула під час ракетного удару російських окупантів по Вінниці, опублікувала перший після смерті доньки пост

Фото: Ірина Дмитрієва
Фото: Ірина Дмитрієва

Жінка побажала, щоб «кожна сльоза українця стала смертельним ядом для тисячі орків». І подякувала рідним, близьким, друзям, знайомим и незнайомим людям за підтримку.

«Я не вірю. Майже місяць минув після жахливої трагедії… Мені здається, що Ліза чекає на мене вдома… Я на власні очі все бачила і пам’ятаю, але знаходжуся в іншій реальності. Не вірю… І не хочу жити у новій жахливій реальності.

Моя любов, моя кохана дівчинка, ти була такою життєрадісною і навчила мене любити безумовно не зважаючи ні на що! На жаль, так мало часу я була твоєю мамою, так мало… Ми обов’язково з тобою зустрінемося. Моє серце навіки з тобою, моя душа плаче.

Кляті нелюди рашисти вбили тебе, і мене… Хай кожна сльоза українця стане смертельним ядом для тисячі орків. Їм не має прощення, тільки жорстока смерть ворогам!!!

Дякую всім за підтримку — рідним, близьким, друзям, знайомим, людям, яких я навіть не знаю. Ви дуже багато зробили для нас з Лізою, підтримали. Дякую всьому світу.

Я не знаю чому мене залишили на цій землі жити, я не розумію навіщо. Потрібен тільки час. Але поки я не хочу вірити, наче страшний довгий сон", — написала Ірина.

Нагадаємо, чотирирічна Ліза Дмитрієва загинула 14 липня внаслідок російського теракту.

Схожі новини