Передплата 2024 «Добра кухня»

Українська компанія KNESS розробила мобільну СЕС для потреб оборони

  • 25.06.2022, 07:33
  • 996

Вітчизняна енергетична компанія розробила автономну мобільну сонячну електростанцію PV.Січ, щоб забезпечувати потреби споживачів у місцях, де немає централізованого електропостачання

Українська компанія KNESS розробила мобільну СЕС для потреб оборони
Українська компанія KNESS розробила мобільну СЕС для потреб оборони

«Установка вже повернулася із тестувань, де її апробовували військові у потенційному середовищі використання, щоб передбачити всі нюанси і на основі зворотного зв’язку створити універсальне рішення для забезпечення потреб наших захисників у резервному джерелі електроенергії», — розповіли в KNESS.

Уже розроблений варіант PV. CІЧ дуже компактний і може транспортуватися навіть на легковому авто. До того ж станція зручна та легка в експлуатації: за дві хвилини розгортається/складається й готова до підключення одразу після ввімкнення. Виконати всі «операції» може одна людина, без сторонньої допомоги.

У розкладеному вигляді PV. CІЧ не потребує великої відкритої площі та може використовуватися і за розсіяного світла, і в легкому затіненні, хоч у лісі, хоч на галявині — де завгодно.

Міністанція надає можливість одночасно підключати прилади загальною потужністю до 3 кВт, і цього достатньо для забезпечення критичних потреб в електроенергії як домогосподарства, так і об’єкту інфраструктури.

Схожі новини