Передплата 2024 ВЗ

путін й надалі відправляє строковиків на війну, - розвідка

  • 06.05.2022, 15:55
  • 641

Через великі втрати рф продовжує відправляти на бойові дії в Україну строковиків

путін й надалі відправляє строковиків на війну, - розвідка
путін й надалі відправляє строковиків на війну, - розвідка

Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони України.

«путін продовжує відправляти строковиків на війну в Україну. Через великі втрати на фронті окупанти намагаються терміново поповнити резерви „живої сили“. Попри неодноразові заяви кремля про неприпустимість залучення до участі у війні солдатів строкової служби, такі випадки фіксуються дедалі частіше», — йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, до бойових дій в Україні залучили строковиків 98 повітрянодесантної дивізії (Іваново), яка бере участь у боях на території Харківської області.
Також у ГУР додали, що через необхідність швидко поповнювати військо новобранці 8 армії південного військового округу ЗС РФ їдуть в Україну після всього лише 4-денної підготовки.

Також, за даними розвідки, російська влада примусово-добровільно направляє до 40 медичних працівників з Криму у безоплатне відрядження на окуповані території Донецької області. Лікарі їдуть на 2 тижні для «надання допомоги».

У ГУР зазначили, що все частіше фіксують випадки дезертирства окупантів. Зокрема, у селі Рибальче Херсонської області окупанти розшукують 15 військовослужбовців рф, які не хотіли брати участі у бойових діях і залишили місце дислокації підрозділу.

Читайте також: Український «Нептун» підбив російський фрегат, — ЗМІ

Фото з мережі

Схожі новини