Передплата 2024 «Добре здоров’я»

ППО збило на Львівщині дві ракети. Уламки завдали збитків старому будинку

Учора пізно ввечері у Львові та області лунав сигнал повітряної тривоги. Повітряне командування «Захід» ЗСУ збило на території Львівщини дві ракети рф. Це трапилося на окраїні Радехова

ППО збило на Львівщині дві ракети. Уламки завдали збитків старому будинку
ППО збило на Львівщині дві ракети. Уламки завдали збитків старому будинку

Уламки ворожих ракет завдали збитків цивільним об’єктам. Від цього об’єкти загорілися. Пожежу уже загасили, постраждалих немає.

Про це повідомив на брифінгу голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Збиті ракети впали на недіючий старий будинок, він загорівся, — продовжує Козицький. — Він приватний, але там ніхто не мешкав».

Нещодавно Львівська обласна військова адміністрація разом з ПК «Захід» створили чат-бот «Шось летить», який дозволяє людям повідомляти у чат те, що пересувається по небу — ворожі ракети та літаки. Інформація передається у штаб територіальної оборони та центр «Захід». Військові оброблять інформацією, це дозволяє краще орієнтуватися у ситуації в небі над Львівською областю. Максим Козицький закликав реєструватися у чаті та активно стежити за тим, чи, бува, щось не летить.

Про гуманітарну місію

«Львівщина надалі є гуманітарним хабом та приймає переселенців зі сходу, — продовжує розмову Козицький. — За вчорашній день відправлено чотири вагони та 15 машин гуманітарних вантажів. Географія гуманітарки — Київ, Макарів, Буча, Харків, Суми, Миколаїв, Чернігів».

Читайте також: «Рашизм треба прирівняти до фашизму, комунізму. І заборонити цю людиноненависницьку ідеологію«

Фото умовне з сайту УП

Схожі новини