Передплата 2024 «Добрий господар»

Переселенці можуть працевлаштуватися на Львівщині

Щоденно на сайті Львівського обласного центру зайнятості оновлюється інформація про вільні робочі місця і вакансії

Львівська обласна служба зайнятості працює у штатному режимі та допоможе кожному, хто готовий трудитися в тилу, знайти роботу — незалежно від того, чи є у вимушених переселенців трудова книжка, чи розірвані в них трудові відносини з попереднім роботодавцем, чи є «прописка» тощо.

Про це «ВЗ» повідомив директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк.

За його словами, на сайті обласного центру зайнятості та на сторінках у ФБ є будь-яка інформація щодо цього — з посиланням та контактами. Так, із питань працевлаштування слід звертатися до будь-якого базового центру зайнятості або філії Львівського ОЦЗ, які зручно відвідувати шукачу роботи. Додаткову інформацію можна отримати, зателефонувавши на «гарячі лінії» Львівського ОЦЗ.

Консультації з питань роботи обласної служби зайнятості, можливостей працевлаштування, реєстрації клієнтів та отримання статусу безробітного також можна отримати за допомогою телеграм-каналу та месенджеру Львівської обласної служби зайнятості.

Відновлена реєстрація безробітних у дистанційному режимі через додаток «Дія».

Щоденно на сайті Львівського обласного центру зайнятості оновлюється інформація про вільні робочі місця і вакансії. Також відомості про можливості працевлаштування і варіанти роботи на волонтерських засадах оперативно розміщуються на ФБ-сторінці Львівської обласної служби зайнятості.

Так, зокрема, є такі останні пропозиції роботи: в готельному комплексі у Сколівській територіальній громаді. Запрошують кухарів, шеф-кухарів і покоївок. Працівникам пропонують безкоштовне харчування та проживання на території комплексу. У Львові переселенців запрошує на роботу мережа мінімаркетів «Близенько». Є вакансії керуючого магазином, адміністратора залу, касира, продавця торгового залу, прибиральника. Пропонують офіційне працевлаштування, кар'єрне зростання, високу та своєчасну зарплату, позмінний графік роботи.

Читайте також: Львівська «Укрпошта» виплатила пенсії достроково

Схожі новини