Передплата 2024 «Добрий господар»

Окупанти викидають документи та намагаються втікати додому, - ЗСУ

  • 07.03.2022, 20:27
  • 634

Українські захисники охороняють важливі райони та шляхи навколо Києва. На решті територій, наближених до зони бойових дій, триває стабілізаційна операція та територіальна оборона, зокрема - вздовж державного кордону України

Окупанти викидають документи та намагаються втікати додому, - ЗСУ
Окупанти викидають документи та намагаються втікати додому, - ЗСУ

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Угруповання Повітряних Сил Збройних Сил України здійснює відбиття зосереджених ракетно-авіаційних ударів та повітряних нападів противника, протиповітряне прикриття важливих (критичних) об’єктів України та угруповань військ.

Окупанти планують активізувати авіацію для нанесення ракетно-бомбових ударів по великих містах України та промисловій інфраструктурі. Для виконання цієї мети на територію Республіки Білорусь перекидають авіаційні підрозділи Центрального та Східного воєнних округів.

У населеному пункті Мила Київської області підрозділ з кадирівських найманців здійснює обстріли мирного населення.

Угруповання ворога, що діють на окремих напрямках Конотопа та Охтирки, втратили приблизно половину особового складу. Для продовження наступальних дій вони потребують перегрупування та поповнення запасів.

Підступність окупантів виявляється в тактиці терору щодо мирного населення, обстрілах гуманітарних конвоїв, що організовує українська влада, організації пропагандистських конвоїв та спробах легалізації окупаційної влади на окремих захоплених територіях.

Морально-психологічний стан противника вкрай низький та постійно погіршується. На окремих напрямках окупанти викидають власні документи та намагаються повернутися в Росію.

Читайте також: Готуємо докази злочинів російських окупантів, щоб дипломати і політики домоглися закриття неба над Україною — Новіков

Фото Генштабу ЗСУ

Схожі новини