Передплата 2024 «Добра кухня»

Обідня повітряна тривога була пов’язана з ворожим літаком СУ-25

По всьому місту знайдено червоні мітки ворога: для паніки?

Обідня повітряна тривога була пов’язана з ворожим літаком СУ-25
Обідня повітряна тривога була пов’язана з ворожим літаком СУ-25

Сьогодні близько обіду у Львові вдруге лунала повітряна тривога. До неї змушені були вдатися через ворожий літак СУ-25. Він летів у сторону Львова, перетнув межі області, але удару по Львову та області не було. Згодом літак зник з наших радарів.

Читайте також: На Львівщині — комендантська година

Про це повідомив на брифінгу голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Тим часом, у Львові запущено чат-бот для тимчасово переміщених осіб, які напряму можуть контактувати з власниками житла щодо розселення.

Речниця управління СБУ у Львівській області Роксолана Яворська відзначила, що у регіоні працюють над недопущенням диверсійних провокацій. Працівники СБУ закликають повідомляти про підозрілих осіб, які виявляють підвищений інтерес до військових об'єктів, будівель органів держаної влади та об'єктів критичної інфраструктури.

Також потрібно звернути увагу на червоні мітки на дорогах, які противник використовує для майбутнього ураження. Ще одна функція міток, кажуть в СБУ, поширення паніки серед людей. Такі мітки треба засипати піском або знешкоджувати.

По всьому місту Львову знайдено червоні мітки ворога. Скільки саме, в СБУ не кажуть. Така тенденція щодо нашестя міток не лише на Львівщині, а й в інших регіонах України. Кіберполіція створює карту міток. Правоохоронці реагують на кожен факт і знешкоджують мітки.

Більше читайте: «Ми реагуємо на усі повідомлення: від елементарного пакета на вулиці, магнітоли на дорозі — до підозрілих осіб«

Можна сфотографувати точки та вони потраплять до єдиної бази на Google Maps.

@ukraine_avanger_bot

Важливо! Фото необхідно робити через бот та додавати геомітку

Також до бота громадяни можуть передавати інформацію щодо переміщення ворогів, їхньої техніки та цілевказників.

Схожі новини