Передплата 2024 ВЗ

Джоковича затримала імміграційна служба Австралії

  • 15.01.2022, 09:15
  • 721

Імміграційна поліція Австралії затримала сербського тенісиста Новака Джоковича. Його австралійська віза була анульована вдруге

Джоковича затримала імміграційна служба Австралії
Джоковича затримала імміграційна служба Австралії

Про це повідомляє CNN.

Затримання було у зв’язку з майбутнім засіданням федерального суду.

Після екстреного слухання в п'ятницю суддя Келлі постановив, що Джоковичу доведеться пройти співбесіду з австралійськими прикордонними силами в невідомому місці.

Келлі наказав владі помістити Джоковича під варту і супроводити його до офісу адвоката, поки його справа буде розглядатися Федеральним судом.

Очікується, що Джокович проведе суботу в перед імміграційному ізоляторі, оскільки його справа обговорюється у Федеральному суді Австралії.

Раніше у ЗМІ з’явилася інформація, що Новакові Джоковичу загрожує тюремний термін в Австралії за вказівку недостовірної інформації у декларації для в'їзду до країни.

Тенісист опублікував заяву в Instagram, в якій повідомив, що позитивний результат тесту на Covid-19 він отримав 17 грудня вже після заходу, під час якого він роздавав подарунки дітям.

Новака Джоковича затримали в аеропорту Мельбурна після того, як він надав медичне звільнення від вакцинації проти коронавірусу. Згодом з’ясувалося, що член його команди припустився грубої помилки в оформленні візи на в'їзд до країни. Тенісиста помістили на карантин.

Читайте також: Джоковича знову заарештували? Влада Австралії явно має намір депортувати першу ракетку світу, що виграла суд

Фото: championat

Схожі новини