Передплата 2024 «Добра кухня»

Зеленський точно на Банковій?

  • 10.01.2022, 15:03
  • 1 244

Президент запостив старе фото у дописі про старт роботи

Зеленський точно на Банковій?
Зеленський точно на Банковій?

Як пише Главком, президент розмістив старе фото із селекторної наради на Банковій, видавши його за свіже, начебто зроблене зранку 10 січня. Світлина з’явилася в Instagram-акаунті президента.

Скріншот з Інстаграму Володимира Зеленського
Скріншот з Інстаграму Володимира Зеленського

На світлині Зеленський позує у масці за робочим столом. «Понеділок. Ранок. Банкова. Розпочинаємо новий робочий тиждень у новому, 2022 році», — підписав світлину Зеленський.

Журналісти зазначають, що світлину можна знайти на сайті Офісу президента із селекторної наради за 29 листопада 2021 року. Фото із таким самим ракурсом, одягом, речами на столі та оточенням було зроблене саме тоді:

Фото ОПУ
Фото ОПУ

«Таким чином виходить, що в Офісі президента не можуть показати, чим насправді сьогодні зранку займається Зеленський, тому й демонструють у новині старе фото. За три години фото вподобали майже 68 тисяч користувачів. Фоловери президента залишили понад 1900 коментарів», — пише Главком.

Додамо, напередодні кілька блогерів написали, що Зеленський знову поїхав відпочивати. Зокрема, колишній народний депутат України Ігор Мосійчук повідомив, що глава української держави нібито разом з дружиною та керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком покинули Україну і вилетіли в бік одного з курортів в Індійському океані.

Читайте також: Зеленський перебував у Буковелі в компанії Єрмака та Демченка

Схожі новини