Передплата 2024 «Добра кухня»

Зеленський перебував у Буковелі в компанії Єрмака та Демченка

  • 06.01.2022, 15:15
  • 1 071

Президента Володимира Зеленського в Буковелі помітили разом з головою Офісу президента Андрієм Єрмаком та головою комітету з розвідки при президентові - Русланом Демченком

Зеленський перебував у Буковелі в компанії Єрмака та Демченка
Зеленський перебував у Буковелі в компанії Єрмака та Демченка

Про це у Facebook повідомив головний редактор Цензор. НЕТ Юрій Бутусов.

«Президент Володимир Зеленський записав привітання до Нового року у колі людей, які мають авторитет в українському суспільстві. А ось у Буковелі Зеленський перебуває у колі людей, яких він за новорічний стіл поруч із собою посадити не наважився, бо деякі з них пов'язані із Москвою, а не із захистом України», — йдеться в повідомленні.

Один з читачів Цензор. НЕТ надіслав фото з Буковеля 5 січня.

«Президент Зеленський у кафе, поруч із ним голова Офісу президента Андрій Єрмак, навпроти президента — поки що не встановлена ​​нами людина. За словами наших джерел, ліворуч спиною сидить навпроти Єрмака — Руслан Демченко — голова комітету з розвідки при президентові, проросійський політик, співавтор сумнозвісних Харківських угод щодо здачі Криму Росії. Президент Зеленський незаконно призначив Демченка на посаду з порушенням закону про люстрацію. Демченко є головною сполучною ланкою між Зеленським, Єрмаком та адміністрацією Путіна, оскільки має повну довіру Кремля», — підсумував журналіст.

Світлину прокоментував колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян: «Ні війна, ні економічний колапс, ні колосальні проблеми в усіх сферах не зупинять боротьбу Зеленського з п’ятим президентом. Миші продовжують їсти кактус… Зустріч Зеленського і Коломойського в Буковелі пройшла успішно».

Читайте також: Мольфарка розповіла, що президент Зеленський не добуде свою каденцію

Фото: Цензор. НЕТ

Схожі новини