Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Політв'язень з М'янми визнаний найкрасивішим у світі

  • 04.01.2022, 19:30
  • 1 342

25-річний Пеінг Такхон з М'янми, який відбуває термін як політв'язень, визнаний власником "найкрасивішого у світі обличчя"

Політв'язень з М'янми визнаний найкрасивішим у світі
Політв'язень з М'янми визнаний найкрасивішим у світі

Про це пише Sportskeeda.

Американський розважальний портал TC Candler щорічно за допомогою міжнародного голосування складає рейтинг ста найкрасивіших людей на планеті. Переможцем 2021 став актор, модель і співак Пеінг Такхон, який обійшов навіть голлівудських акторів Кріса Хемсворта і Тімоті Шаламе, а також учасників південнокорейського бойбенду BTS.

Зараз він перебуває у в'язниці за підтримку поваленого цивільного уряду М'янми. Світова громадськість визнала його політв'язнем.

Пеінг Такхон був обличчям руху проти військового перевороту в країні, тому його й заарештували в будинку його матері, звинувативши в участі в Руху громадянської непокори. З квітня 2021 року він перебував під вартою, а 27 грудня був засуджений до трьох років позбавлення волі та каторжних робіт.

З тих пір прихильники хлопця борються за його свободу, намагаючись розповідати про ситуацію в соцмережах. Сім'я актора також подала апеляцію до суду.

У відео на своєму YouTube-каналі редакція TC Candler також закликала звільнити Такхона із в'язниці.

Читайте також: Рейтинг комфортних міст: Тернопіль очолив список, Львів — пасе задніх

Фото із соцмереж

Схожі новини