Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Крем для обличчя: зволоження для сяйнистої шкіри

  • 17.05.2023, 09:53
  • 674

Креми для обличчя складають важливу частину догляду, адже саме вони допомагають підтримувати здоров’я та сяйво шкіри. Та складність в тому, що серед сучасного різноманіття парадоксально важко знайти необхідний засіб.

Через це можна зневіритися та подумати, що креми вам не підходять. Насправді гарне зволоження, яке може надати тільки крем для обличчя, потрібне як сухій, так і жирній шкірі. Мережа аптек D.S. виконала важливу роботу, зібравши в асортименті засоби, що рекомендують як дерматологи, так і споживачі. Тож приготуйтеся попрощатися з неспокійними походами по магазинах і привітатися з осяяною, зволоженою шкірою.

Здоровий вигляд — щоденна робота

Красива шкіра — це не лише гарні гени. Щоденні звички мають великий вплив на відображення в дзеркалі. Для гарного вигляду догляд має складатися хоча б з 3 основних етапів:

  • очищення;
  • тонізування;
  • зволоження.

Ці прості кроки зранку та ввечері дають змогу очистити шкіру від відмерлих клітин та бруду. А також заспокоїти її, надати зволоження та захист, які допомагають відновитися для наступних викликів. При цьому з віком, зміною погоди будуть змінюватися й засоби. Влітку знадобиться посилений захист від ультрафіолету, а взимку доречним буде живильний крем, що захистить від обвітрювання та морозів.

Креми є одними з найефективніших зволожувачів, які добре проявляють себе як вдень, так і вночі, діючи пролонговано, що особливо доречно власникам сухого типу.

Чи працюють зволожувачі?

Сухість сама по собі не є вироком, за винятком серйозних проблем, коли з’являються тріщини, що провокують інфекції та запалення. Власники сухої шкіри найбільше страждають від дискомфорту, вона часто чутлива та свербить. Іншими супутніми проблемами є почервоніння та жорсткість.

Правильно підібраний зволожувальний крем в цьому випадку може стати ефективним рішенням. Такі засоби поєднують в собі зволожувальні компоненти, що надають вологу клітинам, та захисні олії, які створюють додатковий захист та утримують ту ж вологу всередині.

Додавши крем у щоденний догляд, можна змінити стан своєї шкіри. Це незамінний компонент, що допомагає захиститися від сонячних променів, впливу морозів.