Передплата 2024 «Добра кухня»

«Головне – перед тим, як починаєш розслідування, не вийти сам на себе»,- Порошенко

  • 28.12.2021, 21:41
  • 1 613

Зеленський, за вказівкою якого фабрикують справи проти лідера найбільшої опозиційної партії в Україні за «державну зраду», зрештою ризикує вийти на самого себе

«Головне – перед тим, як починаєш розслідування, не вийти сам на себе»,- Порошенко
«Головне – перед тим, як починаєш розслідування, не вийти сам на себе»,- Порошенко

Про це Петро Порошенко заявив в інтерв’ю «5 каналу». Порошенко наголосив, що обов’язково поговорить про державну зраду та фінансування країни-агресора, коли відповідно до власних планів у першій половині січня повернеться в Україну.

«Я приїду — поговоримо»

«Моїм планам ніяк не перешкоджають будь-які дії Зеленського. Зеленський мене ненавидить і боїться. Зеленський коїть злочини з незаконного політичного переслідування через систему викривленого правосуддя», — говорить Порошенко.

«Якщо ви хочете поговорити про державну зраду, я приїду — поговоримо. Якщо ви хочете поговорити про фінансування тероризму, я приїду — поговоримо», — зауважує Порошенко.

Він нагадав, що за його каденції як Верховного Головнокомандувача ЗСУ звільнили дві третини окупованого Донбасу: «А сьогодні ви здали українську землю, підписавши ганебну угоду про розведення військ. Нехай суспільство оцінить. Внаслідок наших зусиль були створені ЗСУ, а українська розвідка провела десятки блискучих операцій, в тому числі і з ліквідації вбивць, мародерів і ватажків банд, які знущаються і вбивають українців. А Зеленський знищив розвідку і злив операцію щодо „вагнерівців“ — поговоримо і про державну зраду».

«Я профінансував більше 2 млрд гривень на українську армію, на інші благодійні програми. А ви через свої офшорні оборудки з Коломойським ухиляєтесь від сплати податків і крадете гроші з державного бюджету — поговоримо і про фінансування», — застерігає лідер «ЄС».

«Фінансуєте агресора»

За словами п’ятого президента, Україна за Зеленського витратила більше 3,5 млрд доларів на закупівлю російського вугілля, напряму профінансувавши країну-агресора, через Росію завозивши вкрадені в України ресурси з ОРДО/ОРЛО.

«Ви маєте це пояснити і будете це пояснювати суспільству. У 2015 році Порошенко забезпечив енергетичну незалежність і припинив імпорт електроенергії з Росії і Білорусі. А після того, як ви закликаєте світ застосувати санкції проти Росії і Білорусі, самі купуєте у них електроенергію, фінансуючи агресора. Поговоримо про фінансування тероризму», — наголошує Петро Порошенко.

«На день ФСБ Зеленський зробив такий подарунок Путіну»

«Головне — перед тим, як починаєш розслідування, не вийти сам на себе», — вважає Петро Порошенко.

«Це і є переворот — те, що на день ФСБ Зеленський зробив такий подарунок Путіну, „підозру“ мені як п"ятому президенту, який 5 років давав відсіч російській агресії. Вам дуже важко буде це пояснювати в майбутньому», — переконаний Петро Порошенко.

Читайте також: Підозра більше схожа на оповідання

Схожі новини