Передплата 2024 «Добрий господар»

"Путін вкотре продемонстрував, що не може змиритися з існуванням незалежної України"

  • 23.12.2021, 21:59
  • 1 226

Порошенко відреагував на заяви Путін

Путін вкотре продемонстрував, що не може змиритися з існуванням незалежної Української держави. Про це пише у Facebook п’ятий президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко. Він зазначає — у Кремлі продовжують говорити про Україну, неначе Гітлер про Судети.

«Знову про „исконно русские территории“, тепер вже і на Донбасі. Що це як вже не завуальована територіальна претензія і чергова погроза Україні, яку, за новою версією, вже створив Ленін?», — зауважує Петро Порошенко.

«Так само непокоїть і відверта параноя відносно розширення НАТО і постійне заперечення права України стати членом Альянсу. Хочу нагадати, що межі сучасних держав і націй визначаються не дивно трактованою історією, археологією і психіатрією, а міжнародним правом і недоторканістю кордонів», — наголошує п’ятий Президент.

Порошенко також нагадав, що участь у військових і політичних союзах визначається суверенними державами і цими союзами, точно без «параноідальних страхів» сусідських держав.

«Українським дипломатам треба якнайшвидше вибиратися з Гути, і кожен у „своїй столиці“ має повною мірою використати черговий камінг-аут Путіна із небезпечними випадами на адресу України для мобілізації світу на нашу підтримку — від санкцій до зброї», — вважає Порошенко.

«А людині, яка виконує обов’язки президента — охолонути, прийти до тями і замість того, щоби множити внутрішні конфлікти і поділи, об’єднати суспільство і політикум для оборони країни. Бо воює не з тим, не за те і не там, де треба», — резюмує лідер партії.

Читайте також: Україну створив Ленін, — Путін

Схожі новини