Передплата 2024 «Добра кухня»

«Холостячка» Злата Огнєвіч сказала «Так» підприємцю Андрію Задворному

Найромантичніше шоу України другого сезону “Холостячка” вийшло на фінішну пряму

«Холостячка» Злата Огнєвіч сказала «Так» підприємцю Андрію Задворному
«Холостячка» Злата Огнєвіч сказала «Так» підприємцю Андрію Задворному

Головна героїня проєкту — відома співачка, композиторка, 35-річна Злата Огнєвіч сказала заповітне «Так»
підприємцю з Києва 32-річному Андрію Задворному.

Хто ж такий переможець романтичного шоу?

Андрій Задворний має власне виробництво дерев’яних розвивальних іграшок для дітей від року до десяти років. Продає їх в Україні і закордон, у планах — вихід на Польщу, США і Канаду. За освітою юрист, але швидко розчарувався в професії, купив два верстати і перейшов у цех. Своїми руками нічого не робить: дизайн — на дизайнерах, виробництво — на головному з виробництва. Він — управлінець. Часто пробує себе в нових напрямах бізнесу: магазин одягу, пошиття сумок, інфобізнес.

Його захоплення — парапланеризм і мала авіація, баскетбол, тайський бокс, дайвінг. Закінчив музичну школу за класом акордеону.

«Я люблю тебе. Я кажу „Так“ і готова створити з тобою сім"ю», — відповіла Злата Андрію.

«Я так довго цього чекав», — відповів він.

Цього сезону до фіналу проєкту пройшли аж три учасники шоу (як правило головна героїня обирає серед двох фіналістів) — психолог з Києва Роман Сверчкоренко, львівський підприємець Дмитро Шевченко та бізнесмен з Києва Андрій Задворний. Роман та Андрій трохи молодші за Злату, їм 31−21 роки.

Традиційно у фіналі холостячка влаштовує вирішальні побачення з чоловіками. Після побачення з Романом (пара каталася на велосипедах, танцювала біля озера, вечеряла у ресторані), Злата вирішила все ж попрощатися з кавалером. Каже, не бачить з ним майбутнього і не хоче розвивати стосунки з одруженим чоловіком. На період проєкту Роман був одружений, розлучення офіційно ще не оформили, відбувається судовий процес.

Друге побачення фіналу — з Дмитром. Кавалер влаштував Златі екстрим — катання на квадроциклах у пустелі. Між парою вирували справжні емоції, було чимало романтики. Дмитро зробив коханій сюрприз — порадував «пустельну троянду», яку зняв із горба верблюда. «То я проходжу в фінал?», — уточнила Злата. Дмитро пояснив, що це символ справжнього кохання. А в «оазисі кохання» посеред пустелі Дмитро зробив ще один сюрприз — серце викладене з каміння, всередині якого було ім"я Злата. Там він зізнався у коханні.

Андрій вирішив показати свої почуття під час побачення під водою. Запросив кохану на дайвінг. Для Злати такий екстрим трапляється вперше, ніколи не думала досліджувати глибини Середземного моря у Тунісі.