Передплата 2024 «Добра кухня»

Бутусова можуть вбити, - ОПУ

  • 29.11.2021, 15:30
  • 768

Радник Андрія Єрмака заявив, що журналіст Юрій Бутусов може стати «сакральною жертвою»

Радник керівника Офісу президента Андрія Єрмака Олексій Арестович написав у соцмережах, що в Україні планують вбивство журналіста Юрія Бутусова, яке стане приводом для масових заворушень у державі. За його словами, Бутусова нібито «використовують чорні політичні аферисти», а самого журналіста він назвав «чорним пропагандистом».

Він також розкритикував Юрія Бутусова за поведінку під час розмови з Володимиром Зеленським під час пресмарафону президента України.

«Те, що він уже не цілком адекватний, було видно на пресконференції. Ніхто при здоровому глузді не дозволить собі так розмовляти з президентом країни. Його дуже якісно накачують психологічно. Історія з пострілом з гармати показала це абсолютно точно», — наголошує Арестович. «Якщо журналіст сфотографувався зі зброєю або у формі з нашивкою — він став на інший бік і більше не може бути журналістом та висвітлювати події у конфлікті. … Комісія з журналістської етики мала б дати цьому відповідну оцінку», — додав радник Єрмака.

Він розповів, що Бутусова нібито планують вбити, щоб створити привід для масових заворушень в Україні. За словам Арестовича, він має стати сакральною жертвою.

«Бутусова заводять як сакральну жертву, вже запланували його як чергового Гонгадзе. Такими темпами йому залишається дуже недовго — рахунок на дні, максимум — тижні. Його ліквідують — ті, хто його й накачує. І це за планом стане сигналом до початку масових заворушень — зі щирим обуренням громадян. І все це — на тлі концентрації російських військ на кордоні», — резюмував радник Єрмака.

«Терміново проситиму надати Юрію Бутусову державну охорону. Його, дурня, давно час рятувати. Заодно я спеціально озвучив це як можливий сценарій. Те, що публічно озвучено кимось, потім режисерам цього дійства важче реалізовувати, а громадян — важче вводити в оману», — пояснює Арестович.

Читайте також: ДБР відкрило кримінальне провадження щодо журналіста Бутусова

Схожі новини