Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Локдаун у Львові продовжили до 13 грудня

Таке рішення ухвалили під час засідання комісії

Оскільки у Львові досі невтішний стан справ із захворюванням на коронавірус (станом на 26 листопада у ковідних лікарнях Львова — плюс 605 хворих), усі карантинні обмеження «червоної зони» будуть діяти до 13 грудня. Таке рішення 26 листопада ухвалила Львівська міська комісія з надзвичайних ситуацій.

Як повідомив «ВЗ» перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, друге рішення комісії — через порушення карантину попередження отримали такі заклади: спорткомплекс «Євроспорт», Eros show ba (площа Ринок, 11), Custom lounge bar (вул. Братів Рогатинців, 37), Pulse Lounge bar&Karaoke (Братів Рогатинців, 18) та кінотеатр «Multiplex» у ТРЦ Victoria Gardens. Чиновник каже, якщо недоліки не будуть виправлені — заклади змушені будуть закрити.

У ресторани та салони краси — із сертифікатами вакцинації будемо ходити до 13 грудня. За словами чиновника, типові порушення закладів, які отримали «китайське попередження» — при вході в гостей не перевіряли сертифікати вакцинації, у кінотеатрах було заповнено понад 50% площі, а в спортзалі — скупчення людей.

Читайте також: «Офіційну кількість померлих від Covid-19 в Україні треба множити як мінімум на два»

Схожі новини