Як приготувати корисну рибу з овочами: рецепт від шеф-кухаря
- 24.10.2021, 20:15
- 1 760
Шеф-кухар радить обов'язково спробувати проготувати дорадо, адже у м’ясі цієї риби вкрай високий вміст мікроелементів і вітамінів: А, Б1, Б2, Б5, Б6, Д9, Б12, РР
Інгредієнти:
- Дорадо;
- Спеції;
- Лимон;
- Розмарин;
- Часник;
- Цибуля порей;
- Улюблені овочі.
Спосіб приготування:
Рибу потрібно замаринувати у солі, перці, олії, соку лимоні, розмарині і часнику.
У середину риби додайте кільця лимона та цибулю порей.
Овочі (можна: картоплю, кабачки, морква, броколі) нарізати на середні шматочки та додати олію, сіль, перець, солодку паприку та прованські трави.
Запікати все 20 хв у фользі.
Відкрити фольгу і запікати ще 10 хв для рум’яної скоринки.
Смачного!
Читайте також: Продукти, які впливають на тривалість життя