Як приготувати корисну рибу з овочами: рецепт від шеф-кухаря

  • 24.10.2021, 20:15
  • 1 568

Шеф-кухар радить обов'язково спробувати проготувати дорадо, адже у м’ясі цієї риби вкрай високий вміст мікроелементів і вітамінів: А, Б1, Б2, Б5, Б6, Д9, Б12, РР

Фото Букви
Фото Букви

Інгредієнти:

  • Дорадо;
  • Спеції;
  • Лимон;
  • Розмарин;
  • Часник;
  • Цибуля порей;
  • Улюблені овочі.

Спосіб приготування:

Рибу потрібно замаринувати у солі, перці, олії, соку лимоні, розмарині і часнику.

У середину риби додайте кільця лимона та цибулю порей.

Овочі (можна: картоплю, кабачки, морква, броколі) нарізати на середні шматочки та додати олію, сіль, перець, солодку паприку та прованські трави.

Запікати все 20 хв у фользі.

Відкрити фольгу і запікати ще 10 хв для рум’яної скоринки.

Смачного!

Читайте також: Продукти, які впливають на тривалість життя