Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Як приготувати стейки з баклажанів

  • 09.10.2021, 20:30
  • 2 346

Стейки з баклажанів - це оригінальна, легка та проста закуска

Фото шеф-кухаря Дмитра Марценюка
Фото шеф-кухаря Дмитра Марценюка

Інгредієнти:

  • баклажан будь-якого великого сорту 1 шт
  • оливкова олія 50 мл
  • соєвий соус 50 мл
  • копчена паприка 1 ч. л
  • суміш перців 1 ч. л
  • сіль 1 ч. л
  • вершки 33% 200 мл
  • сир (маасдам, пармезан) 100 гр

Спосіб приготування:

Баклажани потрібно посолити, заправити спеціями, соєвим соусом і оливковою олією.

Запікаємо спочатку 15 хвилин при 220 C°, а потім 10 хвилин при 100 C°(240 F°)

До вершків додаємо сир і доводимо їх до кипіння.

Після цього запечені баклажани потрібно полити вершковим соусом.

Смачного!

Читайте також: Хто баклажани вживає — той печінку здорову має…