Як приготувати стейки з баклажанів
- 09.10.2021, 20:30
- 2 739
Стейки з баклажанів - це оригінальна, легка та проста закуска
/wz.lviv.ua/images/news/2021/10/243837250_3020847984821618_2546937803535294571_n_webp.jpg)
Інгредієнти:
- баклажан будь-якого великого сорту 1 шт
- оливкова олія 50 мл
- соєвий соус 50 мл
- копчена паприка 1 ч. л
- суміш перців 1 ч. л
- сіль 1 ч. л
- вершки 33% 200 мл
- сир (маасдам, пармезан) 100 гр
Спосіб приготування:
Баклажани потрібно посолити, заправити спеціями, соєвим соусом і оливковою олією.
Запікаємо спочатку 15 хвилин при 220 C°, а потім 10 хвилин при 100 C°(240 F°)
До вершків додаємо сир і доводимо їх до кипіння.
Після цього запечені баклажани потрібно полити вершковим соусом.
Смачного!
Читайте також: Хто баклажани вживає — той печінку здорову має…