Передплата 2024 ВЗ

“Якщо у Львові введуть е-квиток, доведеться міняти схему маршрутів”

У чинній маршрутній мережі не передбачено пересадок з е-квитком

Голова депутатської комісії транспорту зв'язку та міської мобільності Львівської міськради Ігор Зінкевич вважає, що управління транспорту мерії має взятися за зміну схеми маршрутів у Львові, оскільки з початку 2022 року планується впровадження електронного квитка.

«Щоб уникнути транспортного колапсу, треба змінити маршрутну схему, яку коригували у 2012 році, — сказав Ігор Зінкевич у коментарі для „ВЗ“. — Потрібно розробити нову схему маршрутів під електронний квиток, бо він дає змогу пересадки з одного транспортного засобу на інший. Потрібно продовжити наявні маршрути до населених пунктів Львівської МТГ, збільшити кількість автобусів. І цю схему запустити вже з електронним квитком».

Як сказав для «ВЗ» начальник управління транспорту Львівської міської ради Орест Олеськів, маршрутну мережу міста таки доведеться кардинально змінювати, бо у чинній не передбачено пересадок з е-квитком. Нова маршрутна мережа має бути комфортною й оптимальною для пасажирів, а також для бюджетної оплати цієї мережі.

Читайте також: Ціна разового проїзду при е-квитку — 12 гривень?

Схожі новини