Передплата 2024 «Добрий господар»

До Дня Незалежності у Львові відбудеться «Марш нескорених»

  • 18.08.2021, 16:15
  • 851

24 серпня львів’ян і гостей міста запрошують на «Марш нескорених»

Про це «Еспресо.Захід» повідомили організатори.

24 серпня на День Незалежності у Львові вже традиційно пройде урочиста хода. «Марш нескорених» втретє відбудеться в місті. Організовує дійство учасник російсько-української війни, старший лейтенант Артур Киреєв.

«Маршем ми хочемо вшанувати всіх полеглих Героїв, пройти Львовом під гаслами „Слава Україні! Героям Слава!“ Нас має почути все місто та хлопці, які нині дають нам змогу святкувати День Незалежності України, перебуваючи на передовій. Обов’язково подякуємо тим, хто лежить на лікуванні в госпіталі за захист, а також помолимося за здоров’я війська. Перемога за нами», — сказав Артур Киреєв.

Відтак, урочисті заходи розпочнуться о восьмій ранку на Личаківському кладовищі. Спочатку на полі почесних поховань № 67, далі продовжаться на меморіалі УГА, де поховані загиблі під час російсько-української війни українські військові. Хода розпочнеться о дев’ятій.

«Учасники пройдуть від Личакова до військового госпіталю, де ми подякуємо солдатам, які нині лікуються, — додав Артур Киреєв. — Також вручимо їм подарунки. Від шпиталю колона вирушить на Меморіал пам’яті Героїв Небесної Сотні, де близько 11:00 розпочнеться вшанування і молебен. Також підпишемо прапори, які передамо на фронт».

Читайте також: До Дня Незалежності України Ніагарський водоспад засяє синьо-жовтими кольорами

Схожі новини