Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

За якими жінками побиваються колишні: астрологи назвали чотири знаки

  • 31.07.2021, 20:30
  • 12K

Чоловіки не можуть забути цих жінок навіть після розлучення

Астрологи визначили знаки Зодіаку, які залишають глибокий слід у пам'яті чоловіків.

Овен

Це фатальні жінки, які здатні домогтися будь-якого чоловіка. Ба більше, вони часто кокетують, відмовляють їм у знайомстві, чим привертають ще більшу увагу до себе.

Жінки-Овни дуже вірні, турботливі та веселі, тому з ними вам нудьгувати не доведеться. Якщо раптом ваші стосунки з цією жінкою завершаться, то ви ще довго страждатимете без неї.

Рак

Жінки-Раки найчастіше зустрічаються із чоловіками-наставниками, які готові подарувати їм не лише любов, але й свою турботу. Представниці цього знака напрочуд романтичні, ніжні й тендітні, вміють поступатися, коли потрібно, але не забувають про жіночі хитрощі.

У стосунках з ними чоловікам зазвичай комфортно, адже Раки знають, як створити у будинку затишок. Вони легко підтримують гармонійну атмосферу, тому в разі розриву ви ще довго згадуватиме романтичні вечори з нею.

Водолій

Жінки-Водолії дуже самодостатні, тому можуть поступитися своєю першістю тільки коханому чоловікові. Вони готові повністю присвятити себе стосункам, але не всі чоловіки це цінують. І тут виникає проблема, яка може спровокувати розрив.

Однак після розставання з Водоліями чоловіки часто згадують відому фразу: «цінуємо, коли втрачаємо». Вони ще довго намагатимуться повернути цю жінку, але вона навряд чи дасть другий шанс.

Діва

Попри свій заклопотаний вигляд, Діви легко зачаровують чоловіків. Ці жінки завжди цінують свого партнера і цікавляться його життям, щиро підтримують та піклуються.

Поруч із ними чоловіки відчувають себе героями, тому розставання з Дівою перетворюється у болюче падіння з п'єдесталу, після якого дуже складно оговтатися.

Схожі новини