Передплата 2024 «Добрий господар»

Визначили ідеальний вік для шлюбу: ви будете вражені

  • 28.07.2021, 13:55
  • 3 083

Дослідники вважають, що їм вдалося вирахувати оптимальний вік для одруження. Для цього вони використали математичний алгоритм

Про це повідомляє Daily Star.

Результатами дослідження журналіст Браян Крістіан та дослідник Томас Гріфітс поділились у своїй книзі «Алгоритми, за якими слід жити: комп’ютерні науки про людські рішення». Для того, щоб знайти другу половинку, вони радять користуватись правилом 37%, яке значно зекономить вам час та нерви.

Що таке правило 37%

Дослідники з'ясували, що перед тим, як ухвалити певне рішення, варто розглянути 37% варіантів за певний проміжок часу. Це стосується вибору кандидатів на роботу, нової квартири і, звісно, партнера, з яким ви хочете провести все життя.

У середньому люди починають шукати своє кохання і вступати у серйозні стосунки у 18 років і закінчують у 40. Тому, згідно з розрахунками експертів, ідеальний вік для одруження — це 26 років.

Читайте також: Гени і щасливий шлюб: вчені виявили зв'язок

Саме у цьому віці, стверджують Браян Крістіан та Томас Гріфітс, людина вже стає достатньо досвідченою, щоб серйозно поставитися до вибору кандидата на місце чоловіка чи дружини. У більш ранньому віці важко розгледіти ідеального партнера, а після 26 років шанси знайти гідну пару стрімко падають.

Інша думка

Раніше соціолог Ніколас Вольфінгер стверджував, що найкращий вік для одруження — між 28 і 32 роками. Це оптимальний час, щоб створити міцну пару на довгі роки. Після 32 років шанси розлучитись зростають на 5% з кожним роком.

Схожі новини