Передплата 2024 «Добрий господар»

Купиш зустріч — врятуєш життя важкохворій львів'янці Вікторії Полюзі

Стартова ціна лотів — від 500 гривень

У Львові стартував традиційний благодійний аукціон «Купи зустріч — допоможи Україні», щоб зібрати маленькій львів’янці Вікторії Полюзі півмільйона гривень на лікування важкої недуги. Суть проєкту — відомі люди Львова (політики, депутати, громадські діячі, мистецтвознавці, чиновники, бізнесмени, інфлюенсери) стають «лотами» благодійного аукціону, щоб кожен охочий запропонував під час торгів найбільшу ціну за зустріч на каві. Хто запропонує найбільшу суму, той оголошується переможцем і має право зустрітися з «лотом» при неформальній зустрічі: на вечері, на кавуванні, або на майстер-класі.

«Разом рятуємо Вікторію Полюгу, однорічну львів’янку, котра бореться зі спинальною м'язовою атрофією (СМА). Щоби дівчинка ходила, обіймала маму, могла ковтати та дихати, їй потрібно ще 45 мільйонів гривень. Стань лотом або придбай кавування, спілкування, зустріч із цікавою людиною! Зроби свій внесок в благородну справу!», — прокоментувала для «ВЗ» організаторка благодійного аукціону, топтренерка з ораторської майстерності Ірина Снітинська.

За правилами аукціону, стартова ціна лотів — від 500 гривень, крок аукціону — 100 гривень. Стати лотом соціального проєкту можна до 8 серпня, а поторгуватися за них — до 16 серпня. До аукціону уже долучилася понад сотня відомих львів’ян та українців, серед яких спортсмени, фотографи, адвокати…

Читайте також: Невідомий благодійник переказав на рахунок хворої дівчинки… мільйон гривень!

Схожі новини