Передплата 2024 ВЗ

Експрокурор Зеленського назвав його оточення "придуркуватим"

  • 16.07.2021, 13:55
  • 949

Прихід до влади Володимира Зеленського призвів до зміни еліт в Україні. Нові «обличчя», які він привів у політику та які зараз оточують Зеленського, є «карикатурними, злодійкуватими, а часто – придуркуватими»

Таку заяву зробив колишній генпрокурор Руслан Рябошапка, який на початку політичної кар’єри Зеленського був у його команді.

«Люди, які ще два з половиною роки тому формували порядок денний країни і здавалися всесильними, зараз відійшли в тінь та займаються здебільшого захистом свого майбутнього. Звісно, проблемою є те, що нові персонажі, яких привів до влади та які зараз оточують Зеленського, є карикатурними, злодійкуватими, а часто — придуркуватими», — написав Рябошапка у фейсбуці.

Водночас він вважає, що саме «на руїнах цього нетривалого фрик-шоу можуть постати нові еліти з молодого покоління українців». Ці нові політичні сили, на думку ексгенпрокурора, вже виховані на демократичних цінностях і бачать Україну складовою західного геополітичного простору, а «не осколком совка, у якому «теж були свої плюси».

Читайте також: Правоохоронці мають дослідити роль Єрмака у змові проти Байдена, — Рябошапка

Володимир Зеленський 25 липня 2019 року у телефонній розмові з експрезидентом США Дональдом Трампом заявив про тоді майбутнього генпрокурора Руслана Рябошапку, що це «на 100% своя людина».

До слова, ще у травні Рябошапка розповідав, що Арсен Аваков на посаді глави МВС став настільки впливовим, що загрожує самому Офісу президента, тому голові МВС уже шукають заміну.

Схожі новини