Передплата 2024 «Добрий господар»

"Укрзалізниця" буде евакуювати українців із сектора Газа

  • 26.05.2021, 16:30
  • 547

"Укрзалізниця" долучається до евакуації більше ста українців та членів їхніх родин із сектора Газа, які 26 травня прибудуть спеціальним рейсом з Каїра до Міжнародного аеропорту "Бориспіль"

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Про це повідомляє пресслужба УЗ.

«Пасажирів цього рейсу доставлять двома поїздами Kyiv Boryspil Express до Центрального залізничного вокзалу, створені комфортні умови для відпочинку й очікування

Надалі евакуйованих українців залізничним транспортом доправлять до місць призначення по всій території України", — заявили в компанії.

«Укрзалізниця завжди готова допомогти своїм громадянам. Так, минулої весни, під час першої хвилі коронавірусної інфекції, ми евакуйовували українців з Польщі. Зараз знову потрібна допомога нашим співгромадянам.

Тож оперативно опрацьовуємо логістику для швидкого перевезення та забезпечимо всім громадянам належні умови під час очікування свого рейсу. Ми простежимо, щоб ця мандрівка завершилась для наших громадян максимально спокійно та швидко, і зичимо всім мирного неба", — сказав в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик.

Ці пасажири не платитимуть за проїзд. Для відшкодування вартості проїзних документів УЗ отримає компенсацію з резервного фонду держбюджету.

Із сектора Газа в Україну через Єгипет евакуйовується понад 100 осіб, більшість із них — жінки та діти.

Читайте також: США переконали Ізраїль не здійснювати наземне вторгнення в сектор Газа, — ЗМІ

Схожі новини