Передплата 2024 ВЗ

Новим очільником "Суспільного" став Микола Чернотицький

  • 27.04.2021, 16:35
  • 542

Наглядова рада Суспільного мовника 27 квітня обрала Миколу Чернотицького новим головою правління Суспільного. Він отримав 10 голосів з 15

До другого етапу наглядова рада допустила чотирьох кандидатів на посаду голови правління Національної суспільної телерадіокомпанії України — Віталія Докаленка, Оксану Цибулю, Миколу Чернотицького та Андрія Шаповалова, повідомляє Суспільне.

Під час другого етапу конкурсу наглядова рада заслухала програми розвитку НСТУ та проголосувала за голову правління. Претенденти виступали відповідно до алфавітного порядку їхніх прізвищ. Кожен із них мав 20 хвилин для презентації.

Тепер протягом 30-ти календарних днів з дня оголошення переможця конкурсного відбору голова наглядової ради від імені наглядової ради НСТУ має укласти контракт з новообраним головою правління НСТУ. Після того також має відбутися засідання з обрання інших членів правління Суспільного мовника.

Хто такий Микола Чернотицький?

Микола Чернотицький народився 1984 року у місті Мена, що у Чернігівській області. З 2017 року і дотепер він був членом правління Суспільного мовника АТ «НСТУ», відповідальним за адміністративно-господарський напрям і регіональний розвиток.

У 2019 році тимчасово виконував обов’язки голови правління Суспільного мовника.

2015−2017 рр. Генеральний директор Сумської обласної державної телерадіокомпанії.

2010−2013 рр. Головний редактор газети «Суми і сумчани».

Схожі новини