Передплатити Підтримати

Солоні коржики для перекусу: швидкий рецепт із п'яти інгредієнтів

Коли хочеться чогось хрумкого, ароматного і не надто солодкого — цей рецепт те, що вам потрібно

Як зауважує Юлія Каранковська, таке печиво чудово смакуватиме із чорною кавою до сніданку. Спробуйте приготувати, адже це дуже просто та смачно, передає ТСН.

Інгредієнти:

  • борошно — 8 скл.
  • вершкове масло — 400 г.
  • сіль — 1 ч. л.
  • яйця — 6 шт.
  • сметана — 4 ст.л.

Приготування:

  • У просіяне через сито борошно додайте м'яке вершкове масло, сіль, 5 яєць, сметану та замісіть тісто. Добре вимісіть тісто руками протягом кількох хвилин. Воно повинне вийте тугим, але ніжним.
  • Тепер розкачайте тісто у пласт завтовшки приблизно 1−1,5 см.
  • За допомогою склянки або спеціальних форм для печива зробіть із тіста фігурки.
  • Викладіть їх на пергаментний лист, змастіть збитим яйцем і поставте у розігріту до 200 °C духовку на 20−25 хвилин, але під час випікання ліпше орієнтуйтесь на свою духовку і корегуйте час.
  • Витягніть печиво та охолодіть його.

Смачного!