Передплата 2024 «Добра кухня»

Греція братиме участь у випробуванні ізраїльського препарату від COVID-19

  • 09.02.2021, 16:35
  • 597

У понеділок, 8 лютого, прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс під час переговорів із Біньяміном Нетаньягу вельми зацікавився ізраїльським препаратом EXO-CD24 і запропонував, аби провідна грецька лікарня взяла участь в його клінічних випробуваннях

Про це повідомляє www.news.co.il.

До переговорів із грецьким колегою Біньямін Нетаньягу зустрівся з керівником проєкту розробки ліків від коронавірусу професором Надіром Арбером і отримав останні дані про хід дослідження в медичному центрі «Іхілов».

На зустрічі були присутні директор медичного центру Іхілов професор Роні Гамза і директор лабораторії, в якій проходять випробування препарату EXO-CD24, доктор Шарон Шапіра.

Прем'єр-міністр Нетаніягу був проінформований про унікальність препарату, який призначають пацієнтам, що страждають від цитокінових штормів на пізній стадії захворювання, а також про його здатність рятувати життя.

Читайте також: 30 людей вже одужали: ізраїльські вчені розробили дієві ліки від COVID-19

«Якщо все вийде, це буде грандіозно, просто грандіозно. Це новина світового значення. Це приголомшливо. Я бажаю вам успіху, якщо вам знадобиться щось, кажіть, і ми вам допоможемо. Ця маленька річ може змінити долю людства. Це чудово, сподіваюся, все вдасться», — заявив Нетаніягу.

Схожі новини