Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гичку обрали заступником голови Самбірської районної ради

Сьогодні відбулася організаційна сесія, яка тепер об'єднала Старосамбірщину та Турківщину

Після обов’язкових формальностей обранці перейшли до висунення кандидатур на посаду голови районної ради. Запропонували лише одну кандидатуру — представника ЄС, голову Самбірської районної ради Віталія Кімака, який на однойменній посаді був попередні п'ять років. Перемога загалом прогнозована — 34 голоси «за» з 40 депутатів, які взяли участь у виборах очільника. Заступником, за пропозицією пана голови, обрали Андрія Гичку — представника Руху, 22 голоси.

Присутній на сесії райради депутат обласної ради (обраний вшосте), генеральний директор Львівської обласної клінічної лікарні Михайло Гичка уже після голосування розповів усім, що Андрій - син його двоюрідного брата. Кадровий офіцер. Коли у 2014 році на Cході розпочалася війна, племінник прийшов до стрийка зі скаргою, мовляв, його не беруть на фронт. Михайло Михайлович зробив усе можливе, аби Андрій потрапив в АТО…

Радість першої сесії, не виключено, закінчиться… серйозними буднями. За словами Віталія Кімака, районна рада ще сама не знає до кінця своїх повноважень та фінансової спроможності.

Схожі новини