Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Житомирщині дачник стріляв із рушниці по грибниках: один у лікарні

  • 08.10.2020, 19:35
  • 1 053

7 жовтня в лісі поблизу Білої Криниці у Радомишльському районі на Житомирщині підстрелили 35-річного чоловіка

Потерпілий у лікарні. Стрілка затримали вночі у Києві. З його дачного будинку вилучили зброю, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

«Чоловік у лісі стріляв із рушниці по грибниках. Згодом з'ясувалось, що поранено 35-річного місцевого жителя. Поліцейські опитали чоловіка, який разом з потерпілим того дня перебував у лісі, збираючи гриби. За його словами, він почув постріл і помітив метушню неподалік. А потім зустрівся із чоловіком, який тримав у руках рушницю. Коли озброєний «мисливець» зник із поля зору, чоловік зв'язався із товаришем. Виявилось, що той поранений у ліву ногу і вже викликав собі «швидку», — сказано в повідомленні.

Потерпілий розповів, що на узліссі зустрів візуально знайомого жителя столиці, який у цій місцині має заміський будинок. Під час короткої зустрічі той вистрелив у нього, але потерпілому вдалося втекти.

Читайте також: Стрілянина у центрі столиці: Нацкорпус звинувачує Киву, а Кива — Нацкорпус

«Для затримання озброєного, а отже, потенційно небезпечного 49-річного жителя Києва, на території Радомишльського району та райцентру було оголошено проведення спеціальних заходів. У дачному будинку підозрюваного виявили та вилучили зареєстровану мисливську зброю. Самого чоловіка оперативники розшукали у столиці», — розповів начальник ГУНП Житомирщини Юрій Олійник.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею «замах на умисне вбивство». Вирішується питання про оголошення чоловікові підозри та обрання йому запобіжного заходу. Йому загрожує до 15 років за ґратами.

Схожі новини