Передплата 2024 ВЗ

Офіцер ЗСУ різко прищикнув хвоста скандальній Єгоровій

  • 22.08.2020, 16:35
  • 1 467

Лейтенант Збройних Сил України Олексій Петров відповів телеведучій Сніжані Єгоровій на її образи у бік військових

Відповідне відео він розмістив на своєму YouTube-каналі.

Зокрема, чоловік розповів про те, що і «сам взяв до рук зброю, коли прийшла Росія, щоб захистити свою сім'ю».

Коментуючи слова телеведучої, що «на фронт вирушають селюки й ті, хто не досягнув нічого в житті», Петров розповів історію про Василя Сліпака — успішного в Європі оперного співака.

«Він точно з ймовірністю 452 тисячі відсотків не рагуль і не селюк. І, народившись у Львові, думаю, він спілкувався українською краще, ніж спілкуєтеся ви. Йому було що втрачати, чи ні? Він сформувався як особистість?», — зазначив бієць.

Він також пояснив ведучій, як саме захищає армія, і що у випадку приходу війни до Києва чоловік її навряд чи зміг захистити.

«І якби біля вашого дому лягла 120-та міна, ви, Сніжано, обісралися б. Я зараз не перебільшую. Якби ваші діти закричали, ви обісралися б удруге. А коли ваші діти почали б стрибати від страху, закривати вуха, падати на підлогу, намагаючись сховатися під диваном, ви, Сніжано, обісралися б утретє.

Безумовно, ви зараз можете сказати: мені ваш захист до дідька потрібен. Мене захистив би мій чоловік. Я це чув знаєте скільки разів? До того часу, поки не прилітають міни. До того моменту, поки в дім не влітає пакет граду. А потім ви лежите під ліжком разом із вашим чоловіком. І молитеся богу. І ось, Сніжано, від цього жаху й захищає українська армія. Вони, селюки та рагулі, вберегли вас від цього", — наголосив лейтенант.

Читайте також: «Рагулі повилазили»: Єгорова брутально висловилася про українських героїв

Петров заявив, що Єгорова сама не вміє цінувати очевидне.

«Якщо ви вважаєте, що людина, яка народилася і прожила в селі, рагуль, то я вам скажу більше: рагуль — це ви. Людина, яка не може цінувати очевидне», — сказав він.

Схожі новини