Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові п'яний водій BMW покусав поліцейського

  • 20.06.2020, 08:33
  • 1 085

У Львові п'яний водій BMW накинувся на двох правоохоронців і вдарив в обличчя одного з них, а другого покусав.

Інцидент трапився приблизно о 18:00 у п'ятницю, 19 червня, на вулиці Караджича. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівської області у Facebook, публікуючи фото з місця подій.

Зазначається, що патрульні зупинили BMW, водій якого мав ознаки сильного алкогольного сп'яніння. У салоні авто, під кермом, лежала одна порожня пляшка з-під алкоголю і ще одна невідкрита.

Поліцейські запропонували чоловікові пройти перевірку на вміст в організмі алкоголю, але той відмовився і почав вести себе агресивно.

«33-річний львів'янин під час затримання вчинив опір і покусав поліцейського за руку, а другого вдарив головою в обличчя. Чоловіка супроводили до відділу поліції», — йдеться в повідомленні.

У відомстві додали, що поліцейським довелося звернутися за медичною допомогою. А на порушника склали адмінпротокол за керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння.

Також чоловікові загрожує відповідальність за ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) ККУ. Підкреслимо, що санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий термін.

Схожі новини