Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Львівський аеропорт незабаром відновить роботу: що зміниться для пасажирів

  • 26.05.2020, 15:15
  • 1 201

Директорка міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького Тетяна Романовська розповіла, коли роботу летовища можуть відновити та за яких умов вони будуть працювати

«Ми маємо дуже гарну новину: від 15 червня можемо планувати відкриття авіасполучень з аеропорту Львова. Це чудово. Звичайно, є декілька обмежень, які ми повинні погодити з комісією нашої обласної адміністрації, однак, гадаю, проблем не виникне», — розповіла вона в ефірі телеканалу «Перший Західний», передає УНІАН.

За її словами, аеропорт Львів поки виконує всі критерії. «Є надія, що в п’ятницю ухвалять рішення і наш регіон зможе почати авіасполучення від 15 червня», — додала керівниця аеропорту.

Також вона розповіла, як зміниться робота летовища. Обов’язковим буде:

  • вхід у термінал лише пасажирам;
  • вхід лише за умови вимірювання температури;
  • обов’язкове носіння масок;
  • дотримання дистанції півтора метри.

«Агенти з реєстрації будуть мати окремий одяг і захисні маски. Також поставимо скляні бар’єри на стійках реєстрації на посадку», — повідомила Романовська. Також в аеропорту максимально комп’ютеризують передавання даних з телефонів у системи.

Читайте також: У МЗС розпочали роботу над відкриттям авіасполучення з України до інших держав

«Вже зараз ми клеїмо обмеження у залі реєстрації, обмежуємо сидіння через одне», — уточнила директорка аеропорту. Раніше прем`єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що уряд повернеться до питання відновлення рейсових авіаперевезень після 15 червня. «Ми ведемо діалог з авіаперевізниками, але, так чи інакше, раніше 15 червня немає сенсу відкривати аеропорти і запускати рейсові авіаперельоти», — заявив він.

Схожі новини