Передплата 2024 «Добрий господар»

Тіла лежать посеред вулиці: в Еквадорі антирекорд захворюваності на коронавірус

  • 12.04.2020, 14:15
  • 954

За минулу добу від коронавірусу померло 297 осіб

В Еквадорі (Південна Америка) всього за добу коронавірусом захворіли 2196 осіб. Це — антирекорд захворюваності за добу. Всього в країні захворіли 7161 чоловік. Про це повідомляє СNN, передає Главком.

Місцева влада відзначає, що хоча стрибок і істотний, але деякі з випадків інфікування могли статися раніше, просто їх не виявили. Від коронавірусу померло 297 осіб.

«Більшість випадків зафіксовано в найбільш населеному місті країні — Гуаякіль і провінції Гуаяс, де, за словами місцевих жителів, медичні служби перестали функціонувати, а трупи померлих довелося залишити на вулицях для збору владою», — зазначено в повідомленні.

Відзначається, що президент Еквадору Ленін Морено наказав розслідувати випадки неправильного поводження з тілами людей, які померли від коронавірусу.

Також повідомляється, що мер міста Гуаякіль Синтія Вітері попросила про допомогу і розкритикувала уряд, оскільки місто є епіцентром спалаху, а у них немає тестів. В результаті, люди вмирали і не могли пройти тестування, а місця для розтину тіл не було.

Схожі новини