Передплата 2024 «Добра кухня»

Топ-5 вакансій березня для шукачів роботи

  • 14.03.2020, 21:38
  • 839

У Києві середня зарплата перевалила за 15 тис. грн. На території України у середньому заробляють майже 11 тис. грн.

Водночас на сайтах пошуку роботи є вакансії з оплатою вище середньої, передає Gazeta.ua із посиланням на The Point.

Технічний директор

На зарплату 150 тис. грн шукають фахівця з вищою освітою у сфері інформаційних технологій, з досвідом керівної роботи в ІТ-департаменті компанії не менше 3 років. Також потрібен досвід управління розробкою та впровадженням складних ІТ-проєктів. Роботодавець попереджає про часті відрядження до Лондона.

Стоматолог-ортопед

Спеціалісту готові платити 100 тис. грн. Компанія шукає досвідченого фахівця з сертифікатом, знанням сучасних методик протезування, розумінням різних практик лікування та діагностики, комплексним мисленням. Пропонують сучасне робоче місце зі сканером, матеріалами європейських та американських виробників.

Комерційний директор з продажу електроенергії

Стільки ж пропонують директору з продажу електроенергії. Працювати треба в Києві з графіком 5 днів на тиждень. Спеціаліст займатиметься розробкою комерційної стратегії підприємства, організацією взаємодії комерційного та інших блоків компанії, визначатиме канали продажів, оцінюватиме ефективність роботи підрозділу.

Юрист-міжнародник

Зарплату обіцяють 75 тис. грн. Міжнародна інвестиційна компанія шукає фахівця, який аналізуватиме інвестиційні проєкти, готуватиме договори, довіреності англійською мовою, здійснюватиме юридичний супровід інвестиційних угод та фінансових транзакцій, а також операцій з корпоративними правами. Шукають людину з вищою профільною освітою, вільним володіння англійською, досвідом роботи у галузі міжнародного права від 5 років.

Директор салону краси

Зарплату 75 тис. грн пропонує мережа салонів краси. Шукають керівника, який зможе налагодити стабільну роботу салону та покаже зростання ключових показників. Потрібно працювати з постачальниками, формувати графіки майстрів, наймати працівників, аналізувати витрати та навчати персонал.

Схожі новини