Передплата 2024 ВЗ

"Стала маленькою й нікчемною": Анджеліна Джолі вперше прокоментувала розлучення з Піттом

  • 05.10.2019, 20:15
  • 1 686

Американська актриса Анджеліна Джолі розповіла, що їй довелося пережити в процесі розлучення

ірка Голлівуду Анджеліна Джолі вперше прокоментувала розлучення з не менш популярним американським актором Бредом Піттом. Знаменитість поділилася, що їй насправді було дуже боляче, вона не могла себе впізнати, «стала маленькою й нікчемною». Про це вона розповіла у нещодавньому інтерв'ю, пише РБК-Styler.

Джолі зізналася, що перестала впізнавати себе після розриву з актором.

«Я не знаю, в чому моя доля, але я впевнена, що зараз перебуваю в перехідному стані, повертаюся до себе справжньої. Тому що до кінця наших відносин з Бредом і після розриву з ним я була втраченою. Я себе не впізнавала. Я стала маленькою, незначною, навіть якщо це не було помітно з боку. Я відчувала глибокий, сильний біль», — зізналася актриса.

У той же час Джолі запевняє, що їй було цікаво доторкнутися до цього почуття.

«Зрештою, це і означає бути людиною. У той же період у мене почалися проблеми зі здоров'ям: такі речі спускають з небес на землю і нагадують, як тобі пощастило просто бути живим. Цей урок я хочу передати своїм дітям: ідею оновлення, можливості повернути собі радість життя. Мені довелося шукати радість заново», — поділилася Джолі.

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі, яка виховує трьох рідних та трьох прийомних дітей, хоче знову стати мамою. Голлівудська актриса, не так давно пережила крах шлюбу з Бредом Піттом готується до усиновлення сьомої дитини.

Схожі новини