Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Медведчук зустрівся з Путіним у Москві

  • 18.07.2019, 19:55
  • 507

Президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія буде підтримувати "будь-які політичні сили в Україні, якщо вони будуть рухатися до відновлення повноформатних двосторонніх відносин".

Про це, як повідомляє «Українська правда"з посиланням на російський «Інтерфакс», він сказав 18 липня на зустрічі з главою політради партії «Опозиційна платформа — За життя» своїм кумом Віктором Медведчуком.

«Питання повноцінного відновлення російсько-українських відносин також для нас є надзвичайно важливим, і ми будемо співпрацювати з будь-якою політичною силою, в тому числі і з вашою політичною силою, з відновлення повноформатних відносин між Росією і Україною», — сказав Путін.

Президент РФ знову повторив свою тезу, що «повноцінне врегулювання ситуації на Донбасі можливо тільки при прямому контакті київської влади з представниками «ЛНР» і «ДНР».

«Ми зі свого боку теж будемо робити все від нас залежне для того, щоб цей процес йшов за необхідне темпами і з потрібною якістю», — додав Путін.

Відзначається, що Медведчук «розповів Путіну про свої враження від Європарламенту», де той представляв проросійським євродепутатам свій «мирний план» врегулювання ситуації на Донбасі, який також передбачає прямий діалог з бойовиками.

«Путін також подякував Медведчука за діяльність по звільненню утримуваних осіб», — зазначає російське видання.

Схожі новини