Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Вибори до Верховної Ради: в Україну вже прибули понад 280 іноземних спостерігачів

  • 16.07.2019, 16:15
  • 407

Понад 280 спостерігачів приїхали в Україну на позачергові парламентські вибори.

Про це голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко зазначив під час робочої наради в МВС під головуванням першого заступника міністра Сергія Ярового, передає УНН.

За словами голови відомства, у період проведення позачергових парламентських виборів основні зусилля Служба спрямовує на посилений контроль і координацію дій компетентних органів на каналах міжнародного сполучення, забезпечення належного рівня прикордонної безпеки та готовності оперативно реагувати на зміни обстановки.

«Відомством сплановано комплекс організаційних та практичних заходів, спрямованих на неухильне дотримання вимог Закону України „Про вибори народних депутатів України“», — сказав Сергій Дейнеко.

«Поряд з цим ми докладемо усіх зусиль для швидкого оформлення українців, які напередодні та в день виборів прямуватимуть з-за кордону або тимчасово окупованих територій», — додав очільник Держприкордонслужби.

Окремо Сергій Дейнеко наголосив, що Служба активно співпрацює з ЦВК і готова забезпечити належний пропуск міжнародних спостерігачів.

«На сьогодні в Україні вже перебуває понад 280 іноземних спостерігачів. Основним напрямком їх в’їзду залишається авіаційний — аеропорти Бориспіль, Київ, Одеса, Львів та Харків», — сказав він.

Також голова ДПСУ відмітив, що прикордонники співпрацюють з органами та підрозділами Нацполіції, МЗС, представниками влади на місцях й іншими компетентними структурами.

Схожі новини