Передплата 2024 «Добра кухня»

Порошенко пропонує окупантам єдиний варіант «телемосту»: Ми – з Криму, вони – з Гааги

  • 11.07.2019, 09:55
  • 911

Росії не вдалося досягти воєнного успіху на Донбасі і захопити всю Україну, тому вона намагається реалізувати інший план – через «п’яту колону» в українському парламенті.

Про це лідер партії «Європейська Солідарність», п’ятий Президент України заявив під час виступу в Ужгороді, повідомляє пресслужба політичної сили.

«Кремль і „п'ята колона“ працюють в унісон. Росія відверто, грошима підтримує „Опозиційну платформу“, і про це свідчить чергова поїздка їхнього кубла до Москви — для того, щоб вони почали „дагавариваться“. Але наші умови дуже прості. Звільніть українську землю. Приберіть окупаційні війська. Припиніть вбивати українців. Звільніть Крим. І далі — телеміст. Ми — з Сімферополя чи Бахчисарая, вони — з Гааги, де їх будуть судити. І це буде дивитися вся Україна і весь світ», — переконаний Петро Порошенко.

«Вони хочуть проповзти в парламент, там створити антиукраїнську коаліцію, через неї пройти в уряд, а в уряді старанно виконувати вказівки Кремля. Вони думають, що таки чином захоплять Україну. Їм не вдалося зламати фронт. І зараз вони хочуть висадитися під куполом Верховної Ради і звідти захопити всю Україну. Бо Донбас їм не потрібен і Крим їм не потрібен. Їм потрібна вся Україна — включно з Києвом, Львовом і Ужгородом. Не вийде! „Парламентський спецназ“ „Європейської Солідарності“ не дозволить „п'ятій колоні“ Кремля керувати Україною», — наголосив лідер партії.

Він також зазначив, що, за даними останніх соціологічних досліджень, «Європейська Солідарність» — єдина політична сила з демократичного проукраїнського табору, яка впевнено долає прохідний бар’єр. Кожен втрачений відсоток голосів, відданих за непрохідні партії, додасть депутатських мандатів проросійським силам. Петро Порошенко закликав українців не змарнувати своє виборче право і підтримати «Європейську Солідарність».

Схожі новини