Передплата 2024 «Добрий господар»

«Європейська Солідарність» захистила закон про люстрацію в КСУ і домоглась скасування реєстрації Клюєва і Шарія в ЦВК, - Порошенко

  • 04.07.2019, 18:09
  • 338

Команда «Європейської Солідарності» – єдина проукраїнська сила, яка ефективно протистоїть російському реваншу всередині України і на міжнародні арені, навіть не будучи при владі.

Хоча на нинішніх виборах представлена ціла низка нібито проукраїнських партій, у період активізації прокремлівської «п'ятої колони» вони демонструють пасивність і нездатність відстоювати національні інтереси України та українців. Про це заявив лідер «Європейської Солідарності», п’ятий президент України Петро Порошенко під час виступу перед громадою села Меджибіж на Хмельниччині, повідомляє прес-служба партії.

«Сьогодні, коли стало важко, коли треба було битися за те, щоби „януковичі“ не пройшли в Верховну Раду, в ЦВК пішли саме „Європейська Солідарність“, і вчора скасували реєстрацію Клюєва, Шарія. Коли всі мовчали — ми пішли до Конституційного суду і сьогодні зупинили скасування Закону про люстрацію. Коли Нацрада була заблокована представниками Коломойського — ми примусили їх сьогодні зібратися на засідання, і під нашим тиском було продовжено ліцензію Армії Ф М. Армія Ф М на лінії зіткнення продовжить мовлення. Оце є український спецназ», — наголосив Петро Порошенко.

Він підкреслив, що на відміну від інших партій, нові обличчя «Європейської Солідарності» — це люди, які боронили України протягом останніх п’яти років і на фронті, і в інформаційній війні, і на інших ділянках. Саме цей унікальний досвід захисту держави допомагає сьогоднішній команді «Європейської Солідарності» щодня здобувати перемоги над «п'ятою колоною». Та найбільше ці якості знадобляться у Верховній Раді наступного скликання.

Схожі новини