Передплата 2024 «Добрий господар»

"Чи буде він заарештований?", - Руді Джуліані про повернення Коломойського в Україну

Персональний адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані обурений тим, що олігарх Ігор Коломойський по приїзді в Україну погрожував двом американським громадянам.

Про це він написав у суботу в Twitter, коментуючи інформацію про повернення Коломойського в Україну.

«Щойно він повернувся, він погрожував двом американським громадянам. Представники Коломойського і вороги президента Трампа консультують новообраного президента. Чи буде він заарештований?», — написав Джуліані.

17 травня в інтерв’ю програмі Радіо Свобода «Схеми» Коломойський назвав аферистами двох американців — Лева Парнаса та Ігоря Фрумана, які «збирають з людей гроші», прикриваючись зв’язками з Джуліані.

«І вони ходять тут Україною, збирають з людей гроші, розповідають, що вони близькі з паном Джуліані — і що вони вирішать з паном Луценком будь-яке питання. Пан Луценко про це навіть не знає. І, я думаю, пан Джуліані теж про це не знає», — сказав Коломойський.

«І в найближчому майбутньому, повірте мені, ми цих двох „субчиків“ виведемо на світло боже. Щоб вони не думали…», — додав олігарх.

Він розповів, що Парнас і Фруман приїжджали до нього в Ізраїль і розповідали, як «треба із Зеленським спілкуватися».

«Я сказав — я не маю відношення до Зеленського. Після цього вони зникли — і тут почалися всі ці провокації: щодо Джуліані, оточення, позбутися, ще якоїсь маячні», — сказав Коломойський, коментуючи заяву Джуліані про те, що Зеленський повинен позбутися «причеп з минулого і кримінальних олігархів — Ігоря Коломойського та інших».

Схожі новини