Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Як планувати щасливе життя: у львівській бібліотеці презентували унікальну книгу

4 квітня у приміщенні Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки відбулась презентація книги «Планування щасливого життя».

Спільна праця медика, магістра ділового спілкування Романа Пурія та львівського філософа Уляни Лущ — це унікальна науково-філософська книга. Адже у ній автори проаналізували різноманітні світові концепції «заможності та щастя» і, що важливо, пристосували їх до українських реалій.

Цікаво, що джерелом натхнення для авторів стало суб’єктивне дослідження працівників ООН з відчуття стану внутрішнього щасливості серед мешканців різних країн (у якому українці, до слова, займають перше місце серед найбільш нещасливих національностей).

Роман Пурій та Уляна Лущ стали першими авторами, які класифікували поняття мрії та їхню градацію. А також зайнялись фаховим дослідженням феномену «щастя» у кардинально різних міждисциплінарних ділянках від філософської до фізичні.

Очевидно, новаторські ідеї авторів можуть стати путівником сучасного українця до власного щастя, допоможуть кардинально змінити життя, збагнути базові основи щастя на духовному та біологічному рівні. За словами авторів, сучасна культура споживацтва не несе справжнього щастя людині. Тим паче, у нинішньому світі вже з’явилася надзвичайно оманлива тенденція: чим більше людина прагне насолод — тим менш щасливою вона є.

«Планування щасливого життя» — це сучасна актуальна інструкція про те, як пізнати власне щастя, а не жити за чужим, нав’язаним (чи як модно говорити «фейковим») сценарієм.