Передплата 2024 «Добрий господар»

Меган Маркл мало не оконфузилась на прийомі у королеви

  • 07.03.2019, 20:12
  • 705

Меган Маркл і принц Гаррі прийшли разом з іншими високопоставленими членами королівської сім’ї, щоб відсвяткувати 50-річчя принца Чарльза, який отримав титул принца Уельського.

Про це повідомляє Styler.rbc.ua із посиланням на Daily Express.

Герцог і герцогиня Сассекські прогулювалися по залах Букінгемського палацу поруч з королевою перед прийомом, який монарх провів на честь свого старшого сина.

Принц Гаррі зупинив свою дружину, коли вона мало не вийшла з кімнати, щоб Меган не опинилась попереду королеви Єлизавети, оскільки існує складний королівський протокол.

Королівська родина зазвичай дотримується суворого порядку пріоритету при ходьбі в процесії, залишаючи місце попереду монарху.

На відео з цієї події видно, що принц Гаррі і Меган Маркл ходять на задньому плані, а королева і принц Чарльз оглядають деякі пам'ятні речі.

Коли пара збиралася покинути кімнату, то було видно, що герцог Сассекський повертає голову до решти членів сім'ї, щоб перевірити де знаходиться його бабуся, перш ніж зупинити Меган на своєму шляху, щоб вона не змогла пройти попереду королеви.

Члени королівської сім'ї, як відомо, приділяють дуже пильну увагу порядку старшинства: принц Філіп традиційно йшов на крок позаду королеви Єлизавети.

Королева двічі оновлювала порядок старшинства, щоб врахувати шлюб принца Чарльза з Каміллою Паркер-Боулз в 2015 році і шлюб принца Вільяма з Кейт Міддлтон в 2011 році.

Кейт Міддлтон повинна схиляти голову «кровним принцесам» — принцесі Ройал, Олександрі, Євгенії та Беатріс.

Герцогиня Кембриджська, однак, не повинна згинати коліно перед принцесами, коли Вільям поруч з нею, але повинна робити реверанс під час зустрічі з королевою, принцом Філіпом, принцом Чарльзом і герцогинею Корнуолльською.

І, незважаючи на те, що у Маркл той же титул, що і у Мідлтон, було висловлено припущення, що Меган Маркл буде змушена робити реверанс Мідлтон, коли на заході буде присутня королева.

Схожі новини